Velkommen til

20. april 2011 by admin, 2 kommentarer »


Jeg har flere formål med denne side.

For det første vil jeg gerne vise nogle af mine notattegninger. Tegninger som jeg gennem flere år har lavet med venstre hånd, når jeg sad og tog notater med højre. Alle tegninger er af naturen og er tegnet ud af fri fantasi.

For det andet vil jeg også gerne vise min nye hobby, som jeg påbegyndte i januar 2011, nemlig at trodse min farveblindhed og begynde at male.  Jeg tror at udfordringen ved at male i kobolt blå nuancer eller i sort og hvidt er en lige så stor udfordring som at male i alle regnbuens farver.

Har du kommentar til mine tegninger eller malerier, så hører jeg gerne fra dig. Du kan også skrive en kommentar  ved at trykke på kommentarer nederst på denne side.

For det tredje vil jeg gerne åbne op for en dialog omkring det at være farveblind. Hver tolvte danske mand er farveblind i mere eller mindre grad, og flere oplever at løbe panden imod en mur fordi der ikke er ret mange steder der tages hensyn til dette lille handicap.

Er du selv farveblind, hører jeg meget gerne om de problemer som du har mødt ved at være farveblind. 

Endelig vil jeg også vise vores sommerhus frem, som der altid er mulighed for at leje. Se her

2 kommentarer

  1. Merete Bandak siger:

    Hej Preben! Godt at Annette Christophersen viste mig din side. Jeg skriver selv om jeg ikke er farveblind! Men det virker til at du har to hænder/sider der begge er gang i. TAK for et meget dejligt og inspirerende kig /Merete

    • Preben siger:

      Tak for dine kommentar Merete. Jeg ved at Annette selv maler, og jeg glæder mig til at se hendes malerier til sommer på Fårevejle Bibelcamping

Skriv kommentar

Udvalgt billede

511164

Tilfældige billeder

109069 blyant-6-6-copy 510160 506153 105043 103021

OM PREBEN DAHL

Jeg bor i Maribo, hvor jeg arbejder som missionær i Indre Mission. Jeg har siden 1979 været missionær forskellige steder i Danmark. Jeg er født i Skive i 1951 og oprindelig uddannet møbelsnedker. På trods af at jeg er meget farveblind, har jeg i mange år tegnet naturbilleder ud fra fri fantasi. I januar 2011 begyndte jeg at male. Næsten alle malerier er enten i koboltblå nuancer eller sort, hvidt og gråt. På denne side finder du et udvalg af mine tegninger og malerier.