Foredrag

Den farveblinde maler”

PowerPoint foredrag

Gennem en lille times foredrag fortæller jeg om min ungdom som forsøgte mig som person- og abstrakt tegner. Tegningerne som på mærkværdig mådeer belvet gemt, fortæller om min ungdomstiden og illustrerer hvordan ungdomslivet udfordringer med at finde sin identitet og meningen med livet.

Senere blev det til flere hundrede “notattegninger”. Tegninger der blev til med venstre hånd, hvor jeg med tus eller blæk og lidt fugt fra tungen lavede mange fantasifulde naturtegninger, samtidig med at jeg med højre hånd tog mine notater.

En depression med en års sygemelding kom til at forandre mit liv på flere måder. Man bliver aldrig den samme efter en tur i det dybeste  mørke. I denne periode gav et omsorgsfuld menneske mig et malerpensel i hånden. Foredraget slutter med hvordan en malerpensel hjalp en stærk farveblind ud af en igennem en svær tid.

Jeg er ikke kunstner, men jeg elsker at male og glæder mig over at jeg ofte har kunne bruge mine malerier i mit daglige arbejde som missionær. Ikke mindst er det blevet til mange gode samtaler om kristendom og livet når jeg har haft nogle af mine malerier med til torvesalg o.l.

Foredraget indledes med lidt om problematikken med at være farveblind, og der bliver undervejs også plads til lidt humor og lidt Storm P.
Der bliver også lidt plads til humor og lidt Storm P.

Foredraget er på 45 – 60 min. og består af omkring 30 slides.


Uddrag af PowerPoint 

Nyt billede (7)

Nyt billede (9)

Nyt billede (3)

Nyt billede (1)

Nyt billede (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *