Foredrag

 

 farveblinde maler

PowerPoint foredrag

Foredraget indledes med lidt om hvad det vil sige at være farveblind og deudfordringer det kan give i hverdagen. Undervejs bliver der tid til len par sange og ogsdå lidt plads til humor og lidt Storm P. De sidste del af PowerPointet er en andagt og sang i releatiom til foredragets teme. 

Foredraget handler bl.a om min ungdom hvor jeg forsøgte mig som person- og abstrakt tegner. Tegningerne som på mærkværdig måder bllv gemt, illustreer ungdomstidens udfordringer med at finde sin identitet og meningen med livet.
Men også tegninger der tydelig viser Guds ledelse 

Senere blev det til flere hundrede “notattegninger”. Tegninger der blev til med venstre hånd, hvor jeg med tus eller blæk

 og lidt fugt på fingrene lavede mange fantasifulde naturtegninger, samtidig med at jeg lyttede til foredrag og med højre hånd tog mine notater.

En depression med en års sygemelding kom til at forandre mit liv på flere måder. Man bliver aldrig den samme efter en tur i det dybeste  mørke. I denne periode gav et omsorgsfuld menneske mig et malerpensel i hånden. Foredraget slutter med hvordan en malerpensel hjalp en stærk farveblind ud af en igennem en svær tid.

Jeg er ikke kunstner, men jeg elsker at male og glæder mig over at jeg ofte har kunne bruge mine malerier i mit daglige arbejde som missionær. Ikke mindst er det blevet til mange gode samtaler om kristendom og livet når jeg har haft nogle af mine malerier med til torvesalg o.l.

Foredraget kan vareier i længde alt efter ønske. Men vil med andagt normalt vare  knap halvanden time, men kan indholde en kaffepause. Der er  ca. 60 slides hvoraf nogle kan sis herunder.

Med til foredraget hører at jeg har en del malerier med, som kan ses under foredraget. Der er sat pris på alle malerier, så intreserede har mulighed for at købe. 
Der kræves ikke hunorar men betaling for transport. En krone pr. kilometer samt evt bro eler færge udgifter..

Udrag af PoverPoint