Tanker om korset

Men Jesus råbte atter med høj røst og opgav ånden.
Og se, forhænget i templet flængedes i to dele, fra øverst til nederst. Og jorden skælvede, og klipperne revnede, og gravene sprang op, og mange af de hensovede helliges legemer stod op, og de gik ud af deres grave og kom efter hans opstandelse ind i den hellige by og viste sig for mange. Men da officeren og hans folk, der holdt vagt over Jesus, så jordskælvet og det andet, der skete, blev de rædselsslagne og sagde: »Sandelig, han var Guds søn.« Matt. 27.50-54

Lyn og jordskælv

208105 “Lyn og Jordskælv”
På Golgata ramte Guds vrede Jesus, “EN GANG FOR ALLE” Guds Hellige vrede viste sig gennem mørke, lyn og jordskælv.  Den som tror på Jesus vil ikke blive ramt af Guds vredes lyn.

811183 “Lys eller afgrund”
Da Jesus døde på korset, skete der et kraftig jordskælv som rystede både de romerske soldater som holdt vagt ved graven og præstestenden, da forhænget i templet flængedes Selv om man i dag ikke taler meget om jordskælvet hin langfredag, så er det dog det mest skælsættende der er sket i verdenshistorien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

710180 “korsets kraft 5”
Selv om der var mørke over hele verden fra kl 12 til 15 da Jesus hang på korset. så tændtes der dog nådens lys i en synders hjerte med jsus ord ” I dag skal du være med mig i Paradis”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *