Galleri

I galleriet er der en oversigt over alle de malerier og tegninger som er lagt op på min hjemmeside.
Malerierne er delt op på to måder
Dels findes alle malerierne delt op tidsmæssigt i kvartaler
Dels findes de delt op efter art sort/hvid – koboltblå – Olie o.s.v.

Billedre på vej

3 malerier 2018
4 malerier 2019

11 malerier 2016
3 malerier 2017

21 malerier

12 malerier.
Der har ikke været meget tid til at male i 2014, men nyder det stadig meget. Det meste af det der er blevet malet i 2014 er bestillingsarbejde,

15 malerier.
To af dem var bestilling fra Indre Mission Tidende. En del af min tid gik med at flytte atelier fra Museumsgade 41 til Museumsgade 15.

15 malerier.
I 2. halvår 2012 har jeg prøvet to nye ting. Dels at male rigtige motiver, nemlig Kappel mølle og kirke. Dels har jeg afprøvet en ny metode, (211116- og 17) Her er motiv først males sort, hvorefter det hvide er lagt på. Det giver en anden kontrast.

14 billeder

16 malerier

21 malerier

22 maleirie

31 malerie

Jeg begyndte med at male i Olie, men fandt snart ud af at jeg ikke havde tålmodig nok til at vente på at arbejdet skulle blive tørt, så det blev blot til disse fire malerier

De fleste af mine malerier er Sort/hvidt. Det er fint at arbejde med når man vil skabe dybde i malerierne. - Se også de sort/hvide malerier under kristne motiver.

Jeg elsker den koboltblå farve, men der er vanskelig at få perspektiverne tydelig frem. Til gengæld kan man få nogle fine nuancer frem.

4 malerier

Kristne motiver, er for mig, det vanskeligste at arbejde med. Det er især korset og den tomme grav som optager mig, motiver som gør mig ydmyg da de udtrykker verdenshistoriens største sejrsbudskab.