Velkommen til


Jeg har flere formål med denne side.

For det første vil jeg gerne vise nogle af mine notattegninger. Tegninger som jeg gennem flere år har lavet med venstre hånd, når jeg sad og tog notater med højre. Alle tegninger er af naturen og er tegnet ud af fri fantasi.

For det andet vil jeg også gerne vise min nye hobby, som jeg påbegyndte i januar 2011, nemlig at trodse min farveblindhed og begynde at male.  Jeg tror at udfordringen ved at male i kobolt blå nuancer eller i sort og hvidt er en lige så stor udfordring som at male i alle regnbuens farver.

Har du kommentar til mine tegninger eller malerier, så hører jeg gerne fra dig. Du kan også skrive en kommentar  ved at trykke på kommentarer nederst på denne side.

For det tredje vil jeg gerne åbne op for en dialog omkring det at være farveblind. Hver tolvte danske mand er farveblind i mere eller mindre grad, og flere oplever at løbe panden imod en mur fordi der ikke er ret mange steder der tages hensyn til dette lille handicap.

Er du selv farveblind, hører jeg meget gerne om de problemer som du har mødt ved at være farveblind. 

2 tanker om “Velkommen til

  1. Hej Preben! Godt at Annette Christophersen viste mig din side. Jeg skriver selv om jeg ikke er farveblind! Men det virker til at du har to hænder/sider der begge er gang i. TAK for et meget dejligt og inspirerende kig /Merete

    • Tak for dine kommentar Merete. Jeg ved at Annette selv maler, og jeg glæder mig til at se hendes malerier til sommer på Fårevejle Bibelcamping

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *